It is currently November 18th, 2017, 9:30 am


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 11 posts ]
Author Message
 Post subject: So The BroadBand Team has gone
PostPosted: April 16th, 2012, 2:52 pm 
Post Whore
User avatar

Joined: April 27th, 2010, 6:07 pm
Posts: 23316
Location: England
Now only one wireless and one Ethernet apple will connect to the internet. Both pc's wont, the apple laptop won't ether.

Worse still cant log on to the MF router with the IP address

:fp:

_________________
Click here to visit Miss Hybrid's site

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: So The BroadBand Team has gone
PostPosted: April 16th, 2012, 3:38 pm 
Shovelhead

Joined: July 3rd, 2010, 11:20 am
Posts: 1319
...Babe, did you change something into your system ? Did everything work before ....? I think so .... ?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: So The BroadBand Team has gone
PostPosted: April 17th, 2012, 8:31 am 
Post Whore
User avatar

Joined: April 27th, 2010, 6:07 pm
Posts: 23316
Location: England
saschaxx wrote:
...Babe, did you change something into your system ? Did everything work before ....? I think so .... ?


I don't know Saschaxxx everything was fine before.

_________________
Click here to visit Miss Hybrid's site

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: So The BroadBand Team has gone
PostPosted: April 17th, 2012, 9:31 am 
Shovelhead

Joined: July 3rd, 2010, 11:20 am
Posts: 1319
That means : 1st it worked , ...then it stopped working, the broadband-team came + did not find the mistake ....and all with the same adjustments you had before ..? ....sounds strange ... :think:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: So The BroadBand Team has gone
PostPosted: April 17th, 2012, 9:34 am 
Shovelhead

Joined: July 3rd, 2010, 11:20 am
Posts: 1319
You surely do have a firewall + anti-virus on your puter ??
Why not let it check everything you got ?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: So The BroadBand Team has gone
PostPosted: April 17th, 2012, 10:22 am 
Post Whore
User avatar

Joined: April 27th, 2010, 6:07 pm
Posts: 23316
Location: England
saschaxx wrote:
That means : 1st it worked , ...then it stopped working, the broadband-team came + did not find the mistake ....and all with the same adjustments you had before ..? ....sounds strange ... :think:

There was a line fault....someone who is not trained to go up a ladder :wanker: :fp: came.....went to the exchange, swapped over wires at both ends onto new ones within the main cable. All ok but only half my devices can now connect. They now tell me there is a network problem.. :fp: :groan: ..so they will send out someone with a laptop who is not trained to touch a screwdriver :fp:

_________________
Click here to visit Miss Hybrid's site

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: So The BroadBand Team has gone
PostPosted: April 17th, 2012, 10:24 am 
Acolyte
User avatar

Joined: April 30th, 2010, 3:19 am
Posts: 17693
Miss Hybrid wrote:
saschaxx wrote:
That means : 1st it worked , ...then it stopped working, the broadband-team came + did not find the mistake ....and all with the same adjustments you had before ..? ....sounds strange ... :think:

There was a line fault....someone who is not trained to go up a ladder :wanker: :fp: came.....went to the exchange, swapped over wires at both ends onto new ones within the main cable. All ok but only half my devices can now connect. They now tell me there is a network problem.. :fp: :groan: ..so they will send out someone with a laptop who is not trained to touch a screwdriver :fp:


Who will have someone with him to carry his laptop, as he's a techie he won't be qualified to do any heavy lifting :fp:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: So The BroadBand Team has gone
PostPosted: April 17th, 2012, 11:20 am 
Shovelhead

Joined: July 3rd, 2010, 11:20 am
Posts: 1319
...looorrd in heaven, that reminds me to 1+1 ...

1st they let you wait on their fucking hotline 20 min, ( surely you gotta pay this time ) , after you got through the sweetie at the other end tells : ...ooohhh sir, please callback in about 2 hrs. cause all our techies + programmers are not available now ....loool :twisted:

Babe, you got such a nice big dog .... :rofl:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: So The BroadBand Team has gone
PostPosted: April 17th, 2012, 5:24 pm 
Disciple
User avatar

Joined: July 7th, 2011, 10:49 am
Posts: 13858
Oh dear, how many hours have you spent on and how many times have you repeated yourself describing the fault to different people on the Report a Fault number, nightmare. :onphone: :fp:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: So The BroadBand Team has gone
PostPosted: April 17th, 2012, 7:41 pm 
Acolyte
User avatar

Joined: November 26th, 2010, 3:26 pm
Posts: 1345
Location: Locked away in the dungeon
My favorite is when I :ringring: , they have me check my computer, repair network setting, check modem, create a completely new connection, and finally look in their computer to realize there is a general outage for my area! What?! Really?! They couldn't check that first? :fp:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: So The BroadBand Team has gone
PostPosted: April 17th, 2012, 10:15 pm 
Acolyte
User avatar

Joined: April 29th, 2010, 7:35 pm
Posts: 15837
Location: Near London
who??? wrote:
My favorite is when I :ringring: , they have me check my computer, repair network setting, check modem, create a completely new connection, and finally look in their computer to realize there is a general outage for my area! What?! Really?! They couldn't check that first? :fp:

I've been through that after telling them that there is an outage in the area :fp:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 11 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron